• New Christmas collection!
  • Scented soy candles
  • Eco-friendly
  • Free pick-up in Amsterdam!
Home » Candle care

Kaarsen branden

Scroll down for english version

Vanwege de aard van onze producten kan elke Ginou-kaars net iets anders zijn, Ginou-kaarsen zijn hand geschonken kaarsen in kleine hoeveelheden.

Hoewel alles in het werk is gesteld om consistentie te garanderen, en elke kaars individueel met de hand is gemaakt, kunnen er enkele verschillen zijn.

 

Onze wax is 100% natuurlijke sojawas en daarom kun je kleine vlekjes aan de zijkant of het oppervlak van je kaars opmerken.

Dit is geen fout, gewoon een klein smetje en heeft geen invloed op de kwaliteit of verbranding van de kaars.

 

We zijn toegewijd om onze klanten producten van hoge kwaliteit te bieden, terwijl we voldoen aan de strengste veiligheidscriteria. Hier zijn een paar tips, om uw kaarsen optimaal te laten branden.

 

Voordat je verbrandt:

Verwijder al het verpakkingsmateriaal en gooi het weg vóór het aansteken. Plaats uw kaars op een vlak, goed beschermd, hittebestendig, droog oppervlak uit de buurt van kinderen, huisdieren of tochtige plekken. laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

 

Eerste verbranding:

Wanneer u uw kaars voor het eerst aansteekt, laat u de was smelten tot aan de buitenranden van het potje. Dit zal helpen om een ​​brandgeheugen te creëren. Het toestaan ​​van een volledig smeltbad zorgt voor een gelijkmatige verbranding zonder tunneling en maximale geurworp.

Het aansteken en vervolgens doven van uw Ginou-kaars voor een kortere periode kan resulteren in een ongelijkmatige verbranding. Brand je kaars niet langer dan 3-4 uur, want je kunt de geur van de kaars verbranden. Zorg ervoor dat uw lont 4-5 mm is voordat u uw kaars opnieuw aansteekt.

 

Onthoud altijd:

Houd het waxbad vrij van lontafval, lucifers of brandbare materialen. Gooi uw kaars weg als er 10 mm was of minder over is. We raden af ​​om hieronder je kaars te blijven branden. Zet de kaarsblikjes niet in de vaatwasser, hergebruik ze als potloodpotje of iets anders.